Wat eten we vandaag #24
Ketjaprijst met peultjes, maïs en daging rendag
Inspiratie voor dagelijkse maaltijden.
Ketjaprijst met peultjes, maïs en daging rendag
Risotto met bieten, maïskolf en gebakken kip
Boekweitpasta met gehakt, broccoli en maïs in paprikasaus
Zomerse bietensalade met nectarine en pruimen in balsamico.
Pasta met kip, snijbonen en broccoli in tomatensaus
Smoorgroenten (bloemkool en bamboescheuten) met kip en jasmijnrijst
Tricolore pasta met broccoli, gele courgette en maïs in saus van gezeefde tomaten en peterselie
Spaghetti met pompoen en chorizo in pestosaus
Sperciebonen, bamboescheuten en maïs in boemboe van ayam goreng met zwarte kleefrijst.
Stamppot van aardappel en wortel met kerrie en een sunburger van slagerij vd Zon
Spaghetti met sperciebonen, spinazie en maïs in paprika-pesto saus
Basmatirijst met geraspte bieten, kip en rozijnen in semur met kokosmelk