iemke’s keuken

eten, we zijn er maar druk mee.

glutenallergie is een trend. superfood is een hype. op zoek naar de oermens. eten, we zijn er maar druk mee. hoe je het ook noemt, we zijn weer op zoek naar hoe eten ook alweer vers en gezond was. voor de supermarkt, de reclamemakers en het hoge suikergebruik door de voedselindustrie.

brood is dusdanig gemodificeerd dat veel mensen last krijgen van deze tarwe. dat is geen trend of glutenallergie, maar een logisch gevolg van bewerkt voedsel. de hoeveelheid verantwoorde tussendoortjes zijn niet aan te slepen. dat is geen gezond eten, maar de verslavende werking van suiker.

dit is iemke’s keuken. ontstaan uit de ideologie dat koken zonder allergenen lekker, voedzaam én simpel kan zijn. voor veel mensen werkt de combinatie glutenvrij én suikervrij erg goed. ik wilde laten zien dat dit niet zo ingewikkeld is als het lijkt.

na vijf jaar heb ik besloten te stoppen met iemke’s keuken. dit betekent dat ik hier geen nieuwe artikelen meer bij zal plaatsen. wel kun je hier nog recepten, inspiratie gerechten en artikelen teruglezen. vragen? mail me.

recepten | artikelen | inspiratie

op deze website vind je onder ‘recepten’ lekkernijen die je zelf kunt maken. onder ‘blog’ staan diverse artikelen over gezond eten, eten zonder suiker en gluten, allergieën, tips en meer. heb je suggesties of wil je meer informatie? neem contact op.