Suiker, Glucose & Fructose
Veel mensen willen stoppen met het eten van suiker, geraffineerde suikers wel te verstaan. Geraffineerde suikers zijn tafelsuiker, rietsuiker, palmsuiker, glucosestroop & glucose-fructosestroop. Het grootste
Over gezond en glutenvrij, koemelkvrij, lactosevrij eten
Veel mensen willen stoppen met het eten van suiker, geraffineerde suikers wel te verstaan. Geraffineerde suikers zijn tafelsuiker, rietsuiker, palmsuiker, glucosestroop & glucose-fructosestroop. Het grootste
Het grootste probleem bij mensen die stoppen met het eten van suiker, is dat ze besluiten niks zoets meer te eten en dan verbaasd zijn
Waarom glutenvrij brood in een broodbakmachine nooit lekker wordt Gluten reageren op gist. Daarom rijst brood dat gluten bevat goed en dien je het na
Met alle voedselhypes, trends en ontwikkelingen merk ik dat mensen ook wel eens de neiging hebben om de plank finaal mis te slaan. Zo kan
Supermarkten staan vol goedkoop, smakelijk, calorierijk voedsel. Hoewel je voor weinig geld best gezond kan eten, moet je hiervoor veel kennis en vaardigheden hebben. Kennis
Glutenallergie is een trend. Superfood is een hype. We gaan op zoek naar de oermens in ons. Eten, we zijn er maar druk mee. Hoe
De broodmixen uit iemke’s keuken zijn vernieuwd. Als je glutenvrij eet, ben je afhankelijk van glutenvrij meel. Dit is vaak erg koolhydraatrijk. Ik heb nu
Suikervrij eten is de toekomst van gezond eten. Een artikel over de schadelijkheid van suiker en waarom verse voeding de enige manier is om gezond
Over brood wordt veel gezegd. En natuurlijk verschilt de inhoud van brood heel erg. Maar één ding staat vast. Het is een bron van vitamine
Suikervrij eten, je ziet het steeds vaker. Het wordt zelfs al voorzichtig de toekomst van gezond eten genoemd. Maar is suiker nu echt zo schadelijk?
Dat de voedingsindustrie een hoop troep in onze voeding stopt, is niks nieuws. Hier komen steeds meer consumenten tegen in opstand. Met succes. Er komen
Waarom wordt glutenvrij brood in een broodbakmachine nooit lekker? Gluten reageren op gist. Daarom rijst brood dat gluten bevat goed en dien je het na