Wat eten we vandaag #36
Jasmijnrijst met kip, chinese kool en pijnboompitjes in kerriesaus
Inspiratie voor dagelijkse maaltijden.
Jasmijnrijst met kip, chinese kool en pijnboompitjes in kerriesaus
Nasi met doperwten, sperziebonen, kip, ei, mais, bamboeshoots en basmatirijst
Witlofsalade met appel, mineaola, witte druiven, granaatappel, pruim en limoensap.
Basmatirijst met kare bumbu, bloemkool, bamboescheuten en rozijnen.
Stampot van aardappel met wortel en gebakken rode uit met runderrookworst.
Risotto met prei, hamreepjes, venkel, bleekselderij, paarse wortel en mini-courgette
Stamppot van snijbonen, wortel en aardappel met kerrie en een gehaktbal.
Nasi met sperciebonen, maïs en kipfilet
Jasmijnrijst met gele curry en sperciebonen, bleekselderij, rozijnen
Risotto met ras el hanoud, pastinaak, knolselderij, maïs en rozijntjes
Spaghetti met pesto-roomsaus, chorizo, broccoli en courgette
Risotto met knolselderij en venkel, met lamskebab