Kruidnoten zonder allergenen

Download hier de printversie

nodig voor de kruidnoten
60 gram rijstmeel
20 gram cocosmeel
40 gram gierstmeel
1 tl wijnsteenbakpoeder
2 el rijststroop
5 el ahornsiroop
4 el kokosolie
1 1/2 el boter
2 el koekkruiden
1/4 tl droge gist
1 tl maïzena

het maken van de kruidnoten
1. Meng alle natte bestanddelen door elkaar. (kokosolie evt. verwarmen om vloeibaar te maken) Mix hier vervolgens alle droge bestanddelen doorheen.

2. Verwarm de oven voor op 150 oC.

3. Maak met twee theelepels kleine bolletjes van het deeg en plaats deze op een met bakpapier beklede bakplaat.

4. Bak vervolgens af op 150 oC in 30 minuten.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
iemke

iemke

Table of Contents