Dippen maar!

Ik houd van dipsausjes en dressings. Maar als je ze kant-en-klaar koopt, zit er vaak veel in wat je niet wilt. Dus hierbij drie recepten om makkelijk zelf een heerlijke dipsaus of dressing te maken.

Deze dipsaus is vooral erg lekker bij rauwe groenten, zoals bloemkool, wortel en bleekselderij.
Dipsaus voor groenten
– 2 el aïoli
– 1 tl honing
– 1 el mayo
– 1 el olijfolie
– 1 tl kerrie

nachosDeze dipsaus is vooral erg lekker bij nachochips.
Dipsaus voor nacho’s
– 2 el mayo
– 1 el water
– kerrie naar smaak

saladeEen simpele, maar romige dressing om je salade snel veel smaak te geven. De honing kan eventueel toegevoegd, maar kan ook weggelaten.
Dressing voor door de sla
– 2 el aïoli of mayonaise
– olijfolie
– balsamico
– evt. wat honing

Dit is een blog geschreven voor Boost Your Health en kun je hier teruglezen.

Share this post